20 september 2013
Ok, jag inser naturligtvis att folk VET att det är fullt möjligt att smörsteka trattkantareller och förmodligen brukar göra det också. Men jag blev så förbannat nöjd med de trattisar jag tillagade häromdagen att jag ändå tänker dela med mig att detta simpla recept.
- Trattkantareller
- Gul lök
- Smör
- Salt
- Viltkrydda
1. I med massa smör i en panna.
2. I med hackad gul lök och trattisar
3. Krydda med lite salt och viltkrydda
Jag lyckades få mina alldeles perfekta. De var inte knapriga och inte sladdriga, utan sådär precis lätt på gränsen till krispiga. Typ. Lyckades få till en fin, höstig måltid till Eric med enbart rester från kylen och trattisar jag plockat på min promenad. Förutom svampen fick han en bit västerbottenostpaj och pulled pork med syrad rödlök i tortillabröd. Gött!
//Malla