Direktlänk till inlägg 23 september 2013
27 augusti 2013
När vi var i Norge bjöd mommo på ett fantastiskt gott knäckebröd som dessutom var hemmagjort. Min mommo är what you call "a wizzard in the kitchen" och lagar alltid väldigt god mat.
1. Sätt ugnen på 160 grader.
2. Mal nötterna.
3. Blanda alla ingredienser i en bunke och låt svälla i 10 min.
4. Sprid ut röran på två plåtar med bakplåtspapper.
5. Gör rutor med en pizzaslicer eller kniv.
6. Grädda en plåt i taget i 160 grader i 70 min. (Om du har varmluftsugn; Ställ en plåt överst och en underst i ugnen. Grädda i 35 min. Byt plats på plåtarna och grädda i 35 min till)
7. Låt kallna, bryt i bitar.
Detta nyttiga knäckebröd är glutenfritt. Om man delar upp varje plåt i 25 bitar är det, enligt mina beräkningar, ungefär 50 kalorier per bit.
//Malla
https://flipagram.com/f/i6xL2bNfab Om det funkar är det en bild-sammanfattning av 2015! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 | 26 | 27 |
28 |
29 | |||
30 | |||||||||
|